Sivut

keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Kotona jälleen

Täällä sitä taas ollaan. Voisi melkeinpä sanoa, että kotona. 


Blogini vietti Purkkimafiassa aikaa 4,5 kuukautta, jonka jälkeen tämän tyttösen oli aika palata takaisin itsenäiseksi bloggaajaksi. Toivottavasti kaikki teistä löysi helposti perille uuteen (=vanhaan) blogiini. Ainakin muutamalta lukijalta olen jo saanut kommenttia tämän blogin puolelle sekä jopa sähköpostiakin. Olette te vaan niin ihania! 

Tahdon pahoitella sitä, että olen teidän Blogger-lukijoiden feedin täyttänyt omilla postauksillani, joita olen Purkkimafiassa kirjoittanut. Jouduin nämä postaukset siirtämään käsin tänne blogiin, eli käytännössä kirjoittamaan ne uudestaan, joten väkisinkin kun niitä ulos julkaisin, ne pomppasivat teidän lukulistalle. Tähän en tietenkään voinut vaikuttaa mitenkään, mutta pahoittelut asiasta silti!

Olen nyt saanut tässä blogissa lähes kaiken valmiiksi. Vanhat postaukset on siis kokonaisuudessaan siirretty, kommentit on kopioitu (tosin nekin käsin, joten postauksissa on vain hiukan hassun näköinen litania kommentteja peräkkäin), galleriat ja muut sivut on päivitelty ajan tasalle ja ulkoasu on kutakuinkin kunnossa muutamia pikkuviilauksia lukuunottamatta. Mitäs mieltä olette, puuttuuko sivustolta jotain olennaista?


Meidän muuton, blogimuuton ja muiden kiireiden takia en epähuomiossa ehtinyt julkistamaan arvonnan voittajia Purkkiksen puolella, joten se tehdään nyt! Synttäriarvonnan voitti siis lukija nimimerkillä Ninni ja Batisten kuivashampoot itselleen voitti Pauliina / Operaatio kauniit kynnet sekä Janna P. Onneksi olkoon! Olen laittanut teille asiasta sähköpostia. Vastaattehan minulle viikon kuluessa!

Lupasin teille myös hiukan valottaa paremmin syitä siihen, miksi lähdin Purkkimafiasta. Suurin syy lähtööni oli yksinkertaisesti se, että portaaliin kuuluminen teki bloggaamisesta todella raskasta. Stressasin postausten teosta lähes koko ajan. Yritin pitää taukoa ja ajastin postauksia valmiiksi, mutta sekään ei helpottanut oloani yhtään. Lopulta en nähnyt muuta vaihtoehtoa, kuin siirtyä takaisin itsenäiseksi bloggaajaksi. Olen tosi iloinen kuitenkin, että lähdin portaaliin mukaan. Jos en olisi lähtenyt, olisin varmasti harmitellut asiaa jälkikäteen, eli hyvä näin.

Olen myöskin tietoinen Bastella Media vs. Paskat kirppislöydöt -kohusta, mutta tähän en halua enkä aio ottaa mitään kantaa, koska en asiasta tiedä sen tarkemmin yhtään mitään. Voin vain todeta, että itselläni ei ole ollut mitään ongelmia portaalin työntekijöiden kanssa, palkkiot on maksettu minulle ajallaan ja irtisanomisaikanakaan mitään ongelmia ei tullut. Blogini kaikkine matskuineen sain myös heti eroanomukseni jälkeen takaisin, joten minun kohdallani kaikki on sujunut hyvin.


Sepä niistä sitten. Mutta hei, tervetuloa uudet ja vanhat lukijat, ihana olla täällä taas! Nyt saa myös esittää postaustoiveita, kysymyksiä, kommentoida kuulumisia, kertoa parannusehdotuksia tai ihan mitä vaan! Myös sähköpostia saa mulle laitella, jos siltä tuntuu. Huomenna palataan sitten kynsien parissa!

Ihanaa aurinkoista viikkoa! 

12 kommenttia:

 1. Tervetuloa kotiin :) Musta on lukijana mukava että kerrot rehellisesti lähdön syitä. Olen huomannut muidenkin ex-purkkislaisten siirtyneen pois portaalista, mutta kukaan ei ole valottanut (ainakaan minä en ole huomannut) syitä tarkemmin. Uteliaana ihmisenä en kestä salamyhkäisyyttä! Kiitos että kerroit syyn suoraan, voin olettaa muidenkin paluumuuttajien kohdalla sen olevan samankaltainen ja tadaa - tiedonjanoni on sammutettu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos OonaV! ♥ Mä ainakin koin, että haluan lukijoilleni kertoa suoraan miksi lähdin, niin säästytään turhilta mietteiltä! :)

   Poista
 2. Vielä kerran tervetuloa takaisin

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa takaisin! Ymmärrän täysin muuttosi ja olisin varmasti itsekin vastaavassa tilanteessa päätynyt samaan ratkaisuun, sillä on niin paljon stressittömämpää päättää itse omasta aikataulustaan. Oli miten oli, pysyy varmasti moni seuraajasi uskollisena. Terveisin yksi heistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aimer E! ♥ Joo juurikin näin. Nyt voin blogata taas stressittömänä. :) Ja kiitos ihanasta kommentistasi! ♥

   Poista
 4. Lisäsin sut uudestaan lukulistalle täältä blogin kautta olevasta google raadin painikkeesta. Ni jostain syystä se lisäs sun blogin purkkimafian version lukulistalle ja sit siihen lukulistalle tuli myös tosi monta muuta purkkimafian blogia. Onkohan muilla ollu tällästä kokemusta ?

  Sit ku lisäsin oman hallintapaneelin kautta pelkän osotteen avulla listalle ni sit lukulistalla näky tää bloggerin versio (:

  Mutta tervetuloa takas (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura ilmoituksesta! Sun jälkeen myös moni muu on ilmoittanut samasta ongelmasta. En todellakaan ymmärrä mistä tämä johtuu, mutta toivotaan että asia pian ratkeaa. :/ Ja kiitos! ♥

   Poista
 5. Nyt on ainaki helpompi kommentoida postauksia, ku palasit bloggeriin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, no varmasti kun ei oo sitä lomaketta täytettävänä! :D

   Poista