Sivut

keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Nudea & ruskeaa

Tänään jatketaan uusien Essencen lakkojen ja kynsien parissa. 


Sairastupailu jatkuu täällä edelleen. Eilen raahauduin jo epätoivoisenä lääkäriin, kun sairastelu on jatkunut jo niin pitkään, eikä ole ottanut hellitäkseen. Sainkin tuomioksi poskiontelotulehduksen sekä korvatulehduksen, mutta nyt sain onneksi antibioottikuurin, joten toivon mukaan tauti on pian taltutettu. Kynnet jaksoin sentään tänään lakata, mutta mitään kovin vaikeaa en kynsille jaksanut alkaa väsäämään.


Kirkkaiden värien sijasta halusin tällä kertaa jotain hillitympää, joten väreiksi valitsin valkoisen, nuden ja ruskean. Tämän lisäksi ripottelin kynsiin myös hiukan kultaa ja mustaa. Peukaloon, etusormeen ja pikkurilliin pohjalle pääsi Dare It Nude. Se levittyi oikein nätisti ja peitti kahdella kerroksella. Keskisormeen ja nimettömään laitoin pohjalle Wild White Ways:in, joka myöskin levittyi nätisti ja peitti kahdella kerroksella. WWW:stä on tullut kyllä mun uusi suosikki valkoisten lakkojen saralla. 


Kaikki kynnet koristelin tuorekelmutekniikalla. Dare It Nude:n päälle pääsi siis Yummiiii! sekä On Air! ja Wild White Ways:in päälle tuputtelin Dare It Nude:a sekä myös On Air:ia. Peukaloon lisäsin lisäksi mustan 3D rusetin ja muihin kynsiin laitoin kultaisen tai mustan helmenpuolikkaan.


Nuo valkoiset kynnet näkyvät kyllä noissa ylemmissä kuvissa ihan laittoman huonosti, mutta onneksi tajusin ottaa kynsistä myös lähikuvan, jossa nekin näkyvät vähän paremmin.

Lakkauksessa käytetyt: Essence - Wild White Ways, Dare It Nude, On Air!, Yummiiii!, tuorekelmu & helmenpuolikkaat.

Aika kivat kynnet näistä tuli, vaikka toteutus olikin yksinkertainen. Välillä on kiva kuitenkin värien sijasta laittaa jotain hillitympää ja joskus koristeluissakin vähempi on enempi. 

Mitäs tykkäätte kynsistä?

6 kommenttia:

 1. Voi eikä, toivottavasti paranet nyt pian! :/ Korvatulehdukset on kyllä niiin inhottavia :(

  Aivan ihanat nää kynnet kyllä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin on! :( Onneksi tauti ei kuitenkaan kestänyt kauaa ja nyt täällä ollaan jo ihan terveitä! :) Ja kiitos! ♥

   Poista