Sivut

torstai 27. elokuuta 2015

Hempeät galaksit

Arkistojen kätköistä löytyi tälläiset kynnet, jotka olen lakannut jo kuun alussa. Jostain syystä unohdin kuitenkin julkaista ne. Toisaalta onni onnettomuudessa, nyt minulla on silti jotain postattavaa vaikka olen ollut kipeänä.


Pitkästä aikaa päätin tehdä jonkinlaiset galaksikynnet. Poiketen kuitenkin tavallisista galaksikynsistä, tein galakseista pastellinsävyiset. Tällä kertaa en myöskään piirtänyt kynsiin tähtiä tmvs. vaan käytin Opin I Snow You Love Me:n glittereitä tämän sijasta. Ne sopivatkin myös tuohon hommaan täydellisesti! 


Pohjalla kynsissä on Essecen Serendipity ja sen päälle tuputtelin meikkisienen avulla vaaleanpunaista, valkoista sekä paria hololakkaa. Viimeisenä päälle tulivat tietysti glitterit sekä päällyslakka.


Galaksikynnet on kyllä äärettömän helpot ja nopeat toteuttaa, mutta silti lopputulos on näyttävä. Ainakin omasta mielestäni galaksikynnet näyttävät useasti siltä, että niiden tekoon on uhrattu paljon aikaa.

Lakkauksessa käytetyt: Color Club - Harp On It, Essence - Forgive Me, O.P.I - I Snow You Love Me, Essence - Serendipity, Color Club - Miss Bliss ja Essence - Wild White Ways.

Harmi että kuvaushetkellä aurinko ei paistanut, jotta olisin saanut kunnon holoefektin kuvattua, mutta voitte vain kuvitella kuinka nätit nuo kynnet olivat, kun hololakat ja hologlitterit loistivat kilpaa toistensa kanssa.

Mitäs tykkäätte kynsistä? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti