Sivut

perjantai 7. elokuuta 2015

Katy Perry - Spring Reign

Tänään esittelyyn pääsee yksi lempparituoksuistani, nimittäin Katy Perryn Spring Reign. 


Ihastuin tuoksuun Bernerin tilaisuudessa keväällä ja muutaman viikon pohdiskelun jälkeen nappasin tuoksun mukaani kaupasta. Siitä lähtien se onkin ollut yksi suosikeistani ja vaikka tuoksu onkin kevään kausituoksu, aion varmasti käyttää tätä myös syksyn tullen. Talvellakin tätä on varmasti ihana suihkauttaa ranteeseen ja muistella aurinkoisia kevät- ja kesäpäiviä. 


Tuoksu on siis aivan ihanan raikas hedelmäinen kukkaistuoksu. Maahantuoja itse kuvailee tuoksua näin: "Kulkiessamme Killer Queenin kevätpuutarhassa tunnemme ensin pinkin freesian jasmiinia muistuttavan tuoksuvivahteen, johon orvokin terälehtien ja mustaherukan pehmeät, raikkaat tuoksuvivahteet sekoittuvat. Seuraavaksi voimme erottaa May flower -ruusun täyteläisen tuoksun, johon gardenian tuoksu yhdistyy. Davana-öljy antaa näille kahdelle tuoksulle hedelmäistä makeutta ja täyteläisyyttä. Puutarhakierroksen päättyessä leijuu vastaamme bentsoe-hartsin vaniljainen tuoksuvivahde, jota setripuun ja cashmeranin puiset vivahteet lämmittävät." Eikö vain kuulostakkin aivan ihanalta? 


Muhun iskee myös tuoksun ulkonäkö, se on vaan niin syötävän söpö ja ihan mun näköinen. Pieni suloinen timantti täynnä huumaavantuoksuista vaaleanpunaista "kultaa". 

Katy Perry eau de parfum 30ml suositushinta 32,50e.

Oletteko te jo tuoksutelleet tätä? 

2 kommenttia:

  1. Hahha, aika jäätävää että ollaan esitelty sama tuoksu samana päivänä. :D <3 Kyllä me vaan luetaan toistemme ajatuksia. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyyyyyi, tosi pelottavaa!! :D ♥ Hahahah, no niin tehään! ;)

      Poista