Sivut

lauantai 1. elokuuta 2015

Pelkistetyt strassiöverit

Viime postauksessa jo kerroin, että tässä kahden viikon blogitauon aikana en ehtinyt oikein lakkailemaan kynsiä, mutta geeleilleni ehdin sentään tekemään huollon tauon aikana, jotenka ne pääsevät esittelyyn tänään. 


Tällä kertaa mentiin tosi pelkistetyllä linjalla. Kynsistä lähti reippaasti pituutta ja laitoin niihin ainoastaan vaaleanpunaisen peittogeelin. Jotain kynsille piti tietysti saada myöhemmin joten yksi päivä tässä lisäsin kynsiin strassirykelmät päällyslakan avulla. Itselläni kynsissä on jo pieni kasvuraja, joten strasseilla sitä oli helppo peittää, kun en ole ehtinyt lakkailemaan.


Myöhemmin nämä strassit on siis helppo ottaa pois, kun ehdin taas lakkaamaan, mutta tietysti halutessaan strassit voisi upottaa geeliin tai laittaa jälkeenpäin kynsiliiman avulla. Kynsiliimasta vain pieni varoituksen sana, että myös tavalliset kynsiliimat liimaavat strassit todella tiukasti geelin päälle, eikä niitä meinaa saada millään irti. Jos siis haluat geelin päälle väliaikaisesti strasseja, laita ne mielummin pikakuivattajan avulla.


Nämä kynnet ovat kyllä tosi kivat, vaikka ovatkin niin simppelit. Voisin kuvitella, että nämä sopisivat täydellisesti myös esimerkiksi hääkynsiksi, jopa ihan morsiammelle, jos pitää pelkistetymmästä tyylistä. 

Mitäs tykkäätte kynsistä? 

20 kommenttia:

 1. Nää on mun mielestä tosi nätit (: <3 tykkään ittekkin käyttää tosi paljon tälläsii simppeleitä strassi rykelmiä.. mutta en jostain syystä saa omaan peukalooni noin nätisti aseteltua strasseja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Laura! ♥ Strassirykelmät on kyllä niin kivoja, mäkin käytän niitä aika useasti. ♥ Voi kuule, kyllä se on mullakin välillä taistelun takana, että saan ne kaikkiin kynsiin nätisti! :D Mutta mä itse käytän peukalossa aina koon isompia strasseja, niin sillon ne on (yleensä) asettuneet nätisti. :)

   Poista
 2. Ihanat kynnet! :) Siistiin linjaan olet saanut noi strassit, mulla ne menee jostain syystä aina vinoon. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Anni! ♥ Hmm, kuinka laitat strassit kynsille? :) Musta on ainakin helpoin saada strassit suoraan kun aloittaa aina keskeltä ja lisää sitten vasta strassit reunoille. Niin ja aina yksi kerrallaan. :)

   Poista
 3. Oi ompa ihanat! Niin helpot ja luonnolliset mut niin nätit. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satsuli! ♥ Joskus yksinkertainenkin voi olla kaunista. ♥

   Poista
 4. Ihanat! itsellä on aika saman tyyliset tällä hetkellä :)

  VastaaPoista
 5. Ladykynnet! Menisi heittämällä vaikka hääkynsinäkin :) Komiat on!

  VastaaPoista