Sivut

keskiviikko 5. elokuuta 2015

Persikkaa ja pinkkiä

Tänään jatketaan lakkausten parissa. Koska kesäkelit ovat olleet niin surkeat, olen yrittänyt silloin tällöin hiukan piristää itseäni kesäisillä kynsillä. Näiden kynsien kanssa testiin pääsivät myös pari testaamatonta lakkaa. 


Peukalossa ja nimettömässä on pohjalla Kicksin ihana pinkki hiekkalakka, Apple Blossom, jonka nappasin mukaani alelaarista. Ja onneksi nappasin, sillä lakka levittyy kivasti ja peittää kahdella kerroksella. Viime postauksessa vinkkasinkin ostaneeni näitä useamman sävyn, joten toivottavasti ne ovat myös yhtä hyviä.


Etusormessa, keskisormessa ja pikkurillissä on pohjalla Essencen Candy Love, joka on päässyt jo kerran aikaisemminkin esille blogissa näissä kynsissä. Candy Loven päälle tein liu-un Essencen Indian Summerin avulla. Nämä kaksi lakkaa sopivat kyllä ihan täydellisesti yhteen. 

Kynsiin piti tietysti saada myös ripaus jotain ekstraa, joten tällä kertaa valitsin kynsille kultaisia salmiakkiniittejä sekä kultaiset siirtokuvat, jotka tilasin juuri Mi Nails:sta. Noiden siirtokuvien kanssa mulla oli ihan hirveitä ongelmia, sillä ne eivät meinanneet millään takertua kynsiin kiinni. Pienen taistelun jälkeen sain kuitenkin siirtokuvat jotenkin kynsille ja lätkäisin niiden päälle äkkiä pikakuivattajan. Tämän vuoksi toinen siirtokuvista "repeytyi" hiukan, mutta onneksi tuota ei kauempaa katsottuna huomaa ollenkaan.


Tässä on vielä lähikuva tuosta Kicksin hiekkalakasta. Eikö vain olekkin ihan superkaunis yksilö! Kauhean rouhea pinta näemmä noissa Kicksin hiekkalakoissa ei ole, mutta nättejä tapauksia ne ovat silti. 

Käytetyt: Essence - Candy Love, Essence - Indian Summer, Kicks - Apple Blossom, kultaiset siirtokuvat ja kultaiset salmiakkiniitit.

Mä en ole erityisesti mitenkään helteiden ystävä, mutta tykkään perus kesäkeleistä, valoisuudesta, kesämaisemista ja väreistä. Harmi siis sinänsä, että pian kesä on ohi ja väistämättä myös lakatkin vaihtuvat sen mukaan syksyisemmiksi. Nautitaan kuitenkin värikkäistä kynsistä vielä kun voidaan. 

Mitäs tykkäätte kynsistä? 

16 kommenttia:

 1. Iiiihaanaat kynnet! Ostin vasta tuon Candy loven, nyt ku näin sen sulla on kyllä ihan pakko päästä lakkaan silä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Satsuli! ♥ Se on kyllä aivan ihana ja ansaitsee ehdottomasti päästä kynsille! ♥

   Poista
 2. Onpa nätit kesäkynnet ♥ Kauniit värivalinnat :)

  VastaaPoista
 3. Kauniit on kynnet! Kicksin hiekkalakka on myös vallan upea. :)

  VastaaPoista