Sivut

keskiviikko 9. syyskuuta 2015

F.U.N Lacquer - Precious

Viime viikolla juhlittiin meikäläisen synttäreitä, joten sen kunniaksi tilasin itselleni pari uutta lakkaa. Toinen niistä on F.U.N Lacquerin aivan mielettömän upea Precious, joka pääseekin estradille tänään. 


Precious on kirkaspohjainen multichrome glitterlakka, jonka sävy vaihtelee oranssista viininpunaiseen / pinkkiin, pronssiin ja kultaiseen. Pullon perusteella alkuun vaikutti, että lakassa on myös jotain sinertäviä vivahteita, mutta niitä en kylläkään lakatuilta kynsiltä bongannut.Lakka levittyy ihan nätisti ja peittää yksinään kolmella kerroksella. Ensi kerralla lakkaan kyllä mustan lakan alle, jolloin kerroksia ei tarvitse niin paljoa. Lakka on muuten myös saatavilla holoversiona, mutta ainakin googlettelun perusteella omaa silmääni miellytti enemmän tämä normiversio.


Eikö olekkin vaan ihan mielettömän upea lakka? Tosin tältä lakkamerkiltä on kyllä varmaan hankala löytää sellaista lakkaa, joka ei olisi upea. Meinaan ainakin silloin kun pääsin näitä lakkoja ihan fyysisesti hypistelemään, niin olisin voinut ostaa niistä ihan minkä tahansa! 


Katsotaampa sitten tätä kaunotarta myös kynsillä. Kirkkaassa luonnonvalossa lakka näyttää oikeastaan kauttaaltaan siltä, kuin tämän ylemmän kuvan etusormessa lakka näyttää kynsinauhojen alueella, eli se on täysin pronssi-kulta sävyinen.


Keinovalossa lakka näyttää melkeinpä rusehtavalta ja sen joukossa on paljon pinkkiä / viininpunaista. Jos taas valaistus on jotain siltä väliltä, näyttää lakka juuri siltä, kuin näissä kuvissa.


Precious on kyllä upea lakka kaikenkaikkiaan. Sitä voisi tuijotella taukoamatta vaikka kuinka kauan. 


Mun oli ihan pakko ottaa teille vielä videokuvaa tuosta lakasta, sillä siinä tulee parhaiten esille se, miltä lakka näyttää luonnossa. Videossa näkyykin hyvin se kuinka lakka näyttää aivan rusehtavalta / viininpunaiselta, aivan pronssiselta sekä joltain siltä väliltä.Upeita F.U.N Lacquerin indielakkoja voi ostaa itselleen Suomesta Cesars Shopin verkkokaupasta tai kivijalkaliikkeestä Helsingistä. Hintaa lakoilla on noin 20 euroa.

Iskeekö Precious teihin? 

12 kommenttia: