Sivut

lauantai 19. syyskuuta 2015

Glisten & Glow - CTRL-ALT-DEL

Aikaisemmassa postauksessani mainitsin ostaneeni itselleni pari lakkaa synttärilahjaksi. Puijasin teitä kuitenkin hiukan, sillä oikeastaan toinen ostamistani lakoista ei olekkaan lakka, vaan lateksisuoja kynsinauhoille. 


Glisten & Glown CTRL-ALT-DEL on siis nestemäistä lateksia, jolla voi suojata kynsinauhat lakkailun ajaksi, jolloin vältytään kynsinauhojen (ja joskus myös sormien) siistimiseltä. Lateksia voi käyttää apuna ihan normi lakkaamisessakin, mutta erityisesti hyötyä lateksin käytöstä on esimerkiksi vesimarmoroinnissa, leimaamisessa, water spotted -tekniikassa, pillillä roiskiessa, sekä galaksikynsiä ja liukuvärjäyksiä tehtäessä. Eli oikeastaan kaikissa niissä lakkauspuuhissa, jossa kynsinauhat sotkeentuvat pahasti.


Lateksin käyttäminen on erittäin helppoa. Muuta ei itse lateksin lisäksi tarvita, kuin tarvittaessa pinsetit. Kynsihommissa muuten ihan ykköset on tälläiset teräväkärkiset pinsetit, joita saa jollain eurolla eBaysta.


Lateksia sivellään normaalilla lakkasiveltimellä suoraan kynsinauhoille / sormille ja annetaan kuivua. Se kuinka pitkälle lateksi sivellään, riippuu ihan itsestä, koristelutyylistä ja varmasti myös kynsien pituudesta. Jos siis on esimerkiksi on todella lyhyet kynnet, kannattaa lateksia sivellä myös sormenpäihin. Lateksi on pinkin väristä, joten sekin helpottaa levittämistä. Jotkin nestemäiset lateksit kuulemma haisevat aivan kamalalta, mutta tämän tuoksu ei ainakaan omaan nenääni ollut mikään kovin kamala. Tähän yksilöön onkin lisätty persikkainen tuoksu, joka peittää lateksin pahaa hajua.


Kun lateksi on kuivunut, voidaan kynnet koristella halutulla tavalla. Itse olin juuri tekemässä liukuvärjäystä, joten sotkua tuli jonkin verran kynsien viereen kynsinauhoille. Kun koristelut ovat valmiit, lateksi irroitetaan pinseteillä vetämällä. Alla oleva kuvasarja kuvaakin hyvin sitä, kuinka helposti lateksi lähtee irti ja kuinka siisteiltä kynsinauhat näyttävät lateksin irroituksen jälkeen.


Aika pirun hyvä lopputulos, eikö? Siivottavaa kynsien vierustaan jäi aivan minimaalinen määrä yhteen kohtaan. Ja jos tarkastelee tuota ensimmäistä kuvaa, niin huomaa kyllä hyvin sen, kuinka iso sotku kynsinauhoilla olisi ollut, jos en lateksia olisi käyttänyt. Melko näppärä apuväline tuo CTRL-ALT-DEL siis on. 

Joko te olette kokeilleet nestemäistä lateksia? 

18 kommenttia:

 1. Tää on ihan parasta <3 Ennen en jaksanut vaivautua kovin usein kaivelemaan kätköistä aiemmin käyttämääni Peel Offia, koska se kuivui hitaasti. Lateksi taas kuivaa sen verran nopeasti, että pulloon tulee tartuttua tosi usein :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! ♥ Tää lateksi kyllä kuivaa tosi nopeasti, joten itsekkin varmasti tulen käyttämään tätä useasti. :)

   Poista
 2. Mulla oli ensin kokeilussa Liquid Palisade ja sen lopttua hankin tämän. Ja on LOISTAVAA tavaraa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Itse en ole kyllä tuota Liquid Palisadea edes testannut. Oliko se jotenkin huonompi kuin tämä? :)

   Poista
  2. Liquid Palisade haisee lähinnä kuukausia mädäntyneelle kalalle... Haju oli niin kammottava, etten kyennyt sitä edes kokeilemaan.

   Poista
  3. Hyi helkkari! :D Ihan hyvä siis etten tilannu sitä koskaan kokeiluun! :D

   Poista
 3. Olen noita nähnyt nyt paljon, mutta ei ole tullut hankittua itselle. Vaikka tulis kyllä varmasti käyttöön, vaikuttaa niin huippu kätevältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläkin kesti kauan tämä hankkia, mutta oon niin tyytyväinen että loppujen lopulta tämän ostin. Helpottaa lakkausten siistimistä niiiiin paljon! ♥

   Poista
 4. En ole kokeillut. Vähän on tosin alkanut houkutella kun on lukenut näistä juttuja. Toistaiseksi olen käyttänyt Peel Off -lakkaa tähän tarkoitukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olenkin kuullut, että tosi monet käyttää Peel Off -lakkoja, mutta ainakin jotkut ovat sanoneet, että tämä nestemäinen lateksi peittoaa ne mennen tullen. Mutta mikäpä siinä, jos on tyytyväinen tuohon Peel Off -lakkaan, niin eipä sitä välttämättä olekkaan järkevää tätä lateksia edes hankkia! :)

   Poista
 5. En oo kokeillu mut tilasin jokin aika sitten ebaystä tuollasen

  VastaaPoista
 6. Mulla meni kauan ennen kun sain tietää mitä toi on, instagramissa aina tuli vastaan videoita missä tota käytettiin. Sitten yks päivä sain tietää mitä se on ja mistä sitä saa, ja samantien tilasin itelle yhen putelin, ja on kyllä todella kätevää just esim. liukuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, joo välillä sitä saa kyllä ihmetellä pitkään uusien tuotteiden kanssa, että mitä, miten ja mistä?! :D Ja joo nämä nestemäiset lateksit on kyllä mahtavia kaikissa sotkevissa lakkauksissa! ♥

   Poista
 7. Tilasin tätä tuotetta heti kun luin tämän postauksen :)

  Olen varmaan jo sinulta aikaisemminkin kysynyt, että lakkaatko luonnonkynnelle vai pidennyksille?

  Jos jotakuta kiinnostaa keski-ikäisen naisen matka amatöörinä geelikynsien maailmassa, niin blogistani löytyy lisää juttua :)

  Kiitos jos käyt lukemassa ja kiitos vielä, jos alat seuraamaan blogiani; se on ihan tuore blogi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heei mahtavaa juttu! Toivottavasti oot siihen yhtä tyytyväinen kuin minäkin. :) No oikeastaan voisi sanoa, että puolet vuodesta lakkaan luonnonkynsille ja puolet sitten geelikynsille. Tämän postauksen kuvissa mulla on geelikynnet (osa kynsistä jatkettu ja osissa on vain geelilakkaus). Ja kiitos vinkistä, täytyykin käydä sun blogia kurkkaamassa! :)

   Poista
 8. Tätä blogia on kyllä mukava seurata. Täältä minä poimin kaikki "uudet tuulet" :)

  Hyvää syksyn jatkoa täältä Oulusta :)

  VastaaPoista