Sivut

keskiviikko 23. syyskuuta 2015

I love me -messut + lippuarvonta

Joka syksy järjestettävät I love me -messut tulevat taas ja tänään ajattelin höpistä tulevista messuista hiukan. Lisäksi jollain onnekkaalla on mahdollisuus voittaa messuliput itselleen sekä ystävälleen. 


Messut järjestetään siis lokakuun 16. - 18. päivä Messukeskuksessa. Tarjolla on kaikkea kauneudesta, muodista sekä terveydestä kiinnostuneille. Kaikki messujen näytteilleasettajat voit kurkata täältä. Itsekkin aion tänä vuonna osallistua messuille ihka ensimmäistä kertaa ja aion ainakin käydä katsastamassa mm. AetzNailzzin (Mosaic), Avonin, Bm Internationalin (O.P.I), IsaDoran, Remingtonin, ja Mereneidin pisteet. Messukeskuksen sivuilta voit tsekata messujen näytteilleasettajien lisäksi ohjelman, aukioloajat, lippujen hinnat ja esimerkiksi tulo-ohjeet messuille saapumiseen. Lisäksi saatavilla on ilmainen messuaplikaatio, jonka voit ladata puhelimeesi täältä.
Tosiaan mulla olisi arvottavana kaksi lippua yhdelle onnekkaalle I love me -messuille. Nyt voit siis päästä messuille yhdessä vaikka kaverisi kanssa! Arvontaan osallistut jättämällä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen (ei siis postauksen kommenttiboksiin). Arvonta päättyy 27.9 klo 18.00 ja otan voittajaan yhteyttä sähköpostitse.

Ja hei nyt kaikki ihanat jo messuilla aikaisempina vuosina käyneet, jakakaa kaikki mahdolliset vinkit ja kokemukset messuista kommenttiboksissa! Mikä on parasta ja mitkä pisteet ovat käymisen arvoisia? Mitä kannattaa ehdottomasti ottaa huomioon? Mitä kannattaa välttää?

Postauksen kuvat on saatu käyttöön Messukeskuselta ja liput arvottavaksi blogin kautta.

Oletteko te menossa I love me -messuille? 

14 kommenttia:

 1. Miekin menen tänä vuonna, viime vuoden skippasin :D

  Avonin piste, Essence, OPI, kurkkaan myös Consult Ladyn jos siellä olisi Chinaa myynnissä (pahalta näyttää), JT Beauty Outlet, Mereneid. Nuo ainakin pitää kurkata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jei, ehkä saatetaan sitten törmätäkkin! :) Ja hei munkin täytyy ehdottomasti piipahtaa noissa, kiitos siis vinkeistä! ♥

   Poista
 2. Heh kävi pieni kämmi ja lähetin vahingosa ennen aikojaan tuon lomakkeen, en sit kyllä yllä et ku täytin uuen et toimiiko se ny sitte. :DD
  Ite en oo käyny koskaan nuisa messuilla, mut kova hinku ois mennä ny tänä vuonna. :) Ja liian monesa paikasa paikasa haluaisin käyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nou hätä! Lomake tuli kahteen kertaan ja toisessa oli kaikki tarvittavat tiedot! :) Itsekkään en oo tuolla aikaisemmin käynyt joten odotan innolla! :)

   Poista
 3. Menossa ollaan taas tänäkin vuonna bloggaajapassilla :)

  VastaaPoista
 4. Olin viime vuonna ensimmäistä kertaa, ja vinkkinä voin kertoa että tulosta messualueen kartta ja merkitse siihen pisteet joissa haluat ehdottomasti käydä, eli tutustu karttaan etukäteen. Niin ja muista ottaa se sit mukaan messuille :D tää toimenpide helpottaa huomattavasti suunnistamista siellä :) Hyvät kengät joilla jaksaa kävellä/seisoskella tuntitolkulla on myös melkoinen mukavuustekijä. Mukavaa messuviikonloppua ja ehkäpä törmätään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitti vinkeistä! Täytyykin tulostaa toi kartta ja todellakin muistaa ottaa se mukaan, haha! :D Mukavaa messuviikonloppua sinnekkin ja moikkaillaan jos törmätään! ♥

   Poista
 5. En ole koskaan käynyt, kaihoten aina lukenut muiden käyneiden postauksia. Nyt olis tarkoitus päästä täältä pohojospäästä käymään! Innolla odotan kyllä, että pääsisi! <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täälä! :) Toivottavasti säkin pääset messuilemaan! ♥

   Poista
 6. Tarkoitus olis tänäkin vuonna päästä käymään paikan päällä mikäli vaan vauvanhoidolta onnistuu

  VastaaPoista
 7. Paras messut ikinäääää

  VastaaPoista