Sivut

maanantai 19. lokakuuta 2015

Messukynnet ja -ostokset

Lauantaina suuntasin kynteni kohti Helsinkiä ja I love me -kauneusmessuja


Messuja varten tein syksyisen pikalakkauksen kahdella Lumenen ihanuuslakalla. Nämä ovat Tulee kevät sekä Tähtien sykkeessä. Molemmat lakat levittyvät nätisti ja peittävät 2-3 kerroksella.


Messuilla mulla oli ainoastaan pelkät "pohjat" kynsillä ja meinasin niitä sunnuntaina koristella enemmänkin, mutta päädyinkin sitten laittamaan muutamiin kynsiin vain kultaiset helmenpuolikkaat.

Vasemmalla Tulee kevät ja oikealla Tähtien sykkeessä.

Sitten katsastetaan vielä pikaisesti meikäläisen messuostokset. Olin yllättävän säästeleväinen messuilla, enkä ostanut kuin muutaman Essencen lakan, pari Mereneidin kynsinauhaöljyä, pari Mereneidin glittersekoitusta, Mereneidin sudillisen kynsiliiman sekä Milvin siirtokuvia. 
Kauneusmessut oli kyllä kokonaisuudessaan huippu kokemus. Nähtävillä oli jos jonkinlaisia tuotteita laidasta laitaan ja niitä pääsi myöskin monella kojulla testailemaan. Paljon oli myöskin erilaisia arvontoja, vartalomaalausta sekä mahdollisuus päästä hoitoihin edullisemmin (tarjolla oli mm. ripsienpidennyksiä sekä hampaiden valkaisua).

Mitäs tykkäätte kynsistä? 

8 kommenttia:

 1. Nätit kynnet. Ja vitsi, ku määki tahon joskus päästä tonne messuille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katarooma! ♥ Sun täytyy kyllä ehdottomasti mennä joskus käymään. Itselle ainakin tuo oli mieletön kokemus. :)

   Poista
 2. Uuuu, toivottavasti saadaan nähdä pian lakkauksia tuosta Essencen tummanpunaisesta glitterlakasta! Sain saman lakan lahjaksi kesällä, mutta en ole käyttänyt sitä kertaakaan koska kaikki inspiraatio siitä liittyy jouluun, eikä vielä ehkä ole ihan sen aika... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistetäänpä korvan taakse! Jospa tässä lähiaikoina keksisin jonkun ei jouluisen lakkauksen tuolla lakalla. :) Ja onneksi joulukaan nyt ei ole enää niin kovin kaukana!

   Poista
 3. Kauniin väriset ja mukavan yksinkertaiset :)
  Mutta missä messuilla oli MILV siirtokuvia? Meni kyllä multa ihan ohi... omani hain Cesarsilta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Camilla! ♥ Se Milvin piste ei ollut kyllä mikään maailman näkyvin. Yksi seinä vain, johon kuvat oli ripoteltu, eikä varsinaista kassaa tai muistaakseni edes logoa tms. ollenkaan. Joten ei ihme jos jäi huomaamatta. :D En muista ihan tarkalleen missä tuo piste oli, mutta taisi olla jossain Mereneidin pisteen lähellä. :p

   Poista