Sivut

torstai 8. lokakuuta 2015

O.P.I - Color Paints | liukuvärjäys & leimojen värittely

Tänään tutustutaan jokin aika sitten ilmestyneeseen Opin Color Paints -kokoelmaan, joka sisältää herkullisen sävyisiä ja monikäyttöisiä jellylakkoja, joita jotkin myös vesivärilakoiksi kutsuvat.


Color Paints -kokoelmassa on siis 8 eri sävyistä läpikuultavaa (jelly)lakkaa, jotka soveltuvat käytettäväksi yksinään, sekä erilasiin koristeluihin. Lakoilla voi taiteilla erilaisia sekasotku -lakkauksia, liukuvärjäyksiä sekä esimerkiksi vesimarmorointeja. Kaiken lisäksi lakkoja voi myös halutessaan sekoitella keskenään! Lakat ovat samantapaisia kuin Opin aikaisempi Sheer Tints -kokoelma, mutta huomattavasti parempia. Sheer Tintsit nimittäin olivat paljon paksumpaa tavaraa ja sen takia ne muodostivat kynnelle helposti "rihmastoja". Niiden pigmenttisyys ei myöskään ollut mikään superkehuttava, toisin kuin näissä Color Paintseissa, jotka ovat todella pigmenttisiä. Lakoissa on myös hyvä koostumus, sillä niitä pystyy ajan kanssa sotkemaan keskenään ja ne liukuvat toisiinsa kauniisti. Käytännössä voisi siis sanoa tämän kokoelman olevan parempi versio Sheer Tintseistä.

Kokoelmaan kuuluu myös hopea shimmerinen Silver Canvas "aluslakka", jota myöskin voi käyttää yksinään, tai jellylakkojen alla pohjana. Silver Canvas levittyy nätisti ja peittää lyhyet kynnet yhdellä kerroksella (pitkät kynnet saattavat tarvita kaksi kerrosta). Ainoana miinuksena on se, että lakka raidoittuu helposti.

Sävyt vasemmalta oikealle: Primarily Yellow, Chromatic Orange ja Pen & Pink.

Ennen kynsikuvia kurkataan vielä tikkukuvat kaikista sävyistä. Ylimpänä on yksinään kerros Silver Canvasia ja alemmissa tikuissa on puolet tikusta lakattu Silver Canvasilla ja sen jälkeen koko tikun päällä on kaksi ohutta kerrosta kyseistä vesivärilakkaa. Silver Canvasin avulla saa siis ihania shimmerisiä lakkasävyjä aikaiseksi, mutta tottakai näitä vesivärilakkoja voi käyttää myös erilaisten glitterlakkojen tai cremelakkojen päällä!


Itse päätin ensimmäisellä kerralla kokeilla liukuvärjäystä sekä leimojen värittämistä näillä lakoilla. Siispä peukaloon, etusormeen sekä pikkurilliin lakkasin pohjalle kerroksen Silver Canvasia ja päälle tein liu-un Pen & Pink:in sekä Chromatic Orange:n avulla. Aluksi sivelin ohuelti lakkoja suoraan lakkojen omilla siveltimillä ja lopuksi tein liu-un normaalisti meikkisienellä yhteen kertaan. Lopuksi lisäsin kynsiin oranssit super shine strassit.


Keskisormeen ja nimettömään lakkasin pohjalle kaksi kerrosta Opin You´re So Vain-illaa, joka on ihana nude creme. Päälle leimasin kukkakuviot MoYoun Pro Collection 11 -laatasta Konadin mustalla leimauslakalla. Leimat sitten väritin Pen & Pink:in, Chromatic Orange:n ja Primarily Yellow:in sekä pikkuruisen siveltimen avulla.


Näistä kynsistä tykkäsin kyllä aivan superpaljon. Haussa mulla oli syksyinen tunnelma ja se onnistui mun mielestä tosi hyvin. Lisäksi nämä kynnet oli aivan mielettömän hauska ja helppo toteuttaa! Ensi kerralla on kyllä pakko kokeilla vesimarmorointia näiden lakkojen kanssa, sillä nämä kuulemma soveltuvat siihen hommaan täydellisesti.Ja pistetään loppuun vielä Opin video lakkojen käytöstä. Tällä videolla näkyykin hyvin, kuinka lakkoja voi käyttää yksinään sekä erilaisissa koristeluissa.


Opin lakat on saatu Kauneudenkaupasta testattavaksi. Yksittäisten lakkojen lisäksi saatavilla on myös minilakkapaketti (sis. Silver Canvasin sekä 5 muuta Color Paints -lakkaa) sekä Trio Pack (sis. Silver Canvasin, 2 muuta Color Paints -lakkaa sekä koristelutyökalun, jossa on pistetyökalu sekä ohutkärkinen sivellin).

Iskeekö Color Paintsit teihin? 

8 kommenttia:

 1. Pitkän harkinnan jälkeen tilasin itsellenikin nuo Color Paintsit, ja odotan innolla että pääsen niitä testaamaan! Oletko käyttänyt tuota OPin koristelutyökalua, joka tulee tuossa Trio Packin mukana? Olisi kiva kuulla onko se kätevä esim. juuri tuohon leimojen värittelyyn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kiva, toivottavasti säkin tykkäät näistä yhtä paljon! ♥ Mulla ei siis oo tuota Trio Packia, vaan yksittäisiä lakkoja, joten en osaa tuosta koristelutyökalusta sanoa. :)

   Poista
 2. Ihanat! Mä oon kerran vasta väritelly leimoja Color Paintseilla ja kerran vesimarmoroinu. Täytyis pia värittää uudestaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tinkerbell! ♥ Voi että, munkin täytyy päästä vesimarmoroimaan näillä!

   Poista