Sivut

keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Color Club - Harp On It

Viime postauksessa kerroin olleeni päivän Helsingissä Marinan kanssa. Edellisenä iltana piti tietysti lakata kynnet reissua varten, mutta koska minulla tuli niin kova kiire, en ehtinyt laittamaan kynsille kuin yksivärisen lakan.


Halusinkin siksi valita kynsille jotain erikoisempaa, joten nappasin laatikosta Color Clubin hopean hololakan, joka kantaa nimeä Harp On It. Se levittyy kynsille nätisti, kuten kaikki muutkin testaamani CC:n holot ja peittää kahdella kerroksella. Kaikki nuo testaamani holot ovat myös kuivuneet tosi nopeasti ja niin tämäkin yksilö kuivui. 


Ja holot.. Kyllä ne nyt vaan on aina niin kauniita! Sekä päivänvalossa, että auringossa CC:n holot ovat aivan upeita! Päivänvalossa holoefekti ei ole mikään pilviä hipova, mutta kaunis kuitenkin. Nämä postauksen kuvat yhtä lukuun otaamatta onkin otettu päivänvalolampun alla.


Mutta taas auringossa (sekä keinovalossakin) lakka pääsee kunnolla oikeuksiinsa. Efekti on aivan upea! Hololakat mielletään usein kevään / kesän lakoiksi, koska silloin on niin aurinkoista, mutta kyllä tämä lakka pääsi varsin hyvin oikeuksiinsa aurinkoisena syyspäivänäkin. Ja voin vain kuvitella, miten tämä lakka kimaltelee kilpaa myös hohtavan lumihangen kanssa aurinkoisena talvipäivänä. 

Auringonvalossa / keinovalossa.
Color Clubin holoja saa ostettua Suomesta ainakin Cesars Shopista. Myyntiin on hetki sitten tullut myös uusi kokoelma näitä ihania hololakkoja, joten suosittelen kurkkaamaan nekin! Muistakaahan myös, että nämä CC:n hololakat toimivat myös erityisen hyvin leimauslakkoina. 

Joko tekin olette rakastuneet Color Clubin holoihin?

8 kommenttia:

 1. Olen myös rakastunut näihin! Omistan itsekin tämän yksilön ja lisäksi kokoelmasta löytyy Halo-Graphic ja tummista Beyond. Lisääkin voisi olla. Nämä on tosi upeita ja myös miellyttäviä lakata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai säkin! ♥♥ Nämä on kyllä kaikki aivan ihania, voisin omistaa ne kaikki! ♥ Itseltä löytyy kanssa Beyond sekä Halo-Graphic ja niiden lisäksi vielä Eternal Beauty, Angel Kiss sekä Miss Bliss. Tosin tuo viimeinen on mun makuun ehkä turhan samanlainen kuin Halo-Graphic, mutta onneksi se mulla on jo aika lopussa. ;)

   Poista
 2. Tää lakka on niin upee♥ Täytyy varmaan ostaa jo uus varalle odottamaan :D

  VastaaPoista