Sivut

keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Essencen joulukalenteri & muutama viime hetken kalenterivinkki

Enää alle viikko. Sitten saa avata ensimmäisen luukun. Oi tätä jännitystä. 


Itse olin yksi niistä onnekkaista, jotka saivat "napattua" itselleen Essencen joulukalenterin niiden saapuessa Kosmetik4less:ille. Nyt niitä on enää turha havitella, sillä ne myytiin loppuun jo kai seuraavana päivänä. Joku onnekas saattaa vielä löytää kalenterin itselleen Saksasta, mutta aika hiljaista kuuleman mukaan sielläkin on. Muita kalenterivaihtoehtoja on kuitenkin myös Suomessa tarjolla ja niistä ajattelin vinkata teille, jos oma kalenteri on vielä hankkimatta.

Kuva lainattu
Baby Lipsin kalenterissa on 10 huulivoidetta sekä lisäksi 14 yllätystä. Hintaa kalenterilla on 29,90€ ja niitä on myynnissä ainakin Sokoksilla, Stockmanneilla sekä Anttiloissa. Hyvä ettei kalenteri ollut pelkästään huulirasvoja täynnä, sillä kuka oikeasti tekisi 24:llä huulirasvalla mitään?

Kuva lainattu
Kicksin fyysisestä joulukalenterista en löytänyt kuvaa netistä, mutta moni oli ainakin viime vuoden sisältöä kehunut kivaksi. Hintaa kalenterilla on 45€ ja se on saatavilla Kicksin myymälöistä. Kicksillä on tuttuun tapaan myös alennusjoulukalenteri, jossa on joka päivälle oma tarjous.

Myös Body Shopilla on myynnissä kosmetiikan täyteinen joulukalenteri. Hintaa kalenterilla on n. 70€ ja niitä on saatavilla Body Shopeissa. Tänään juuri kyselin kalenterin tilannetta ja niitä on kuulemma enää muutamia jäljellä ympäri Suomea.

Kuva lainattu
Lushin joulukalenteri sisältää poikkeuksellisesti vain 12 tuotetta ja hintaa kalenterilla on 129,95€. Sisältöä voi halutessaan myös kurkkia esim. täältä. Tämän päivän tiedon mukaan kalenteria on vielä jäljellä molemmissa Suomen myymälöissä 12 kappaletta, joten nopeat voivat napata vielä kalenterin itselleen!

Onko teillä jo oma kosmetiikkakalenteri? 

12 kommenttia:

 1. Essencen kalenteri on mullaki. L'Occitanen kalenteri houkutti, samaten The Body Shopin. Kahta viimeistä ei vaan millään raski ostaa hintansa vuoksi. Eilen TBS:n liikkeessä täällä Oulussa näytti olevan 4 kalenteria 3-5 kalenteria jäljellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Essencen kalenteri vaikuttaa kyllä lupaavalta! :) Mua myös hiukan houkutti tuo L'Occitanen kalenteri, mutta en sitten kuitenkaan raaskinut ostaa toista kalenteria itselleni. Myös TBS olis ollut aivan ihana, mutta hinta oli itselleni liian kova. :/

   Poista
 2. Mulla on jo neljäntenä vuonna peräkkäin Ciatén kynsilakkajoulukalenteri - en vaan voinut olla hankkimatta sitä :D Ensi vuonna voisin ehkä hankkia jonkun kosmetiikkakalenterin, saa nyt nähdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaaaaaaahh, olen kade! ♥ Mä oon kuolannut tuota Ciatén kalenteria jo varmaan kolme vuotta, mutta en vaan ole raaskinut ostaa sitä! :D Byääh, ehkä ensi vuonna!

   Poista
 3. Ei valitettavasti oo tänä vuonnakaan,mut teen toisen bloggaajan kanssa swap tyylisen joulukalenerivaihdon,jossa molemmat kasannu 24 luukkua toisilleen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta hei, nuo kalenteriswapithan ovat aivan ihania! Ja varmasti saa sellaisen kalenterin, jota ei ole kenelläkään muulla! ♥

   Poista
 4. essencen kalenteri odottaa nätisti avaamista :)

  VastaaPoista
 5. Mulla on Essencen kalenteri odottamassa :D En malta yhtään odottaa että pääsisi avaamaan ensimmäisen luukun! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, Essencen kalenteri on näköjään ollut monen suosiossa! :) Voi että, mäkin odotin tätä päivää kuin kuuta nousevaa! :D Onneksi joulukuu tuli äkkiä! ♥

   Poista
 6. Tosi suloisen näköinen tuo Essencen kalenteri. <3

  VastaaPoista