Sivut

lauantai 7. marraskuuta 2015

Ihanan kätevä Essencen kynsilakanpoistopurkki

Tänään esittelyyn pääsee Essencen Quick & Easy Sponge Nail Polish Remover -kynsilakanpoistopurkki. 


Olen enenevissä määrin alkanut ihastumaan erilaisiin kynsilakanpoistopurkkeihin, vaikka ne eivät mikään uusi juttu markkinoilla olekkaan. Kynsilakanpoistopurkki yhdistää siis kynsilakanpoistoaineen sekä vanulaput, sillä purkissa on poistoaineen lisäksi pehmeä sieni, joka toimii vanulappujen sijasta. Lyhyesti ja ytimekkäästi siis kynsi laitetaan purkkiin ja sen jälkeen kynttä pyöräytetään purkissa pari kertaa, jolloin lakka irtoaa.


Mun mielestä tälläiset poistoainepurkit on kyllä ihan huippuja, sillä itseäni ärsyttää vanulappujen käyttäminen (ja ostaminen, sillä en ikinä muista ostaa niitä lisää). Lisäksi käytettyjen vanulappujen kuskailu roskikseen ja niiden käryäminen siellä on ärsyttävää. Nyt voi vain pyöräyttää purkin korkin kiinni ja se on siinä. Mä myöskin harvoin poistan lakkaukset kynsipöydän ääressä, vaan yleensä teen sen esim. sohvalla telkkaria katsoessa, jolloin vanulappuja ei saa suoraan roskikseen ja aina joutuu miettimään minne ne asettelee, jotta esimerkiksi sohvapöydän pinta ei ole pilalla.


Essencellä on tästä poistoainepurkista myynnissä sekä asetoonillinen että asetooniton versio. Tämä ostamani purkki on siis asetooniton versio. Vaikka poistoaine on asetooniton, se on silti tehokas. Itse suosin lähes aina asetoonitonta versiota, sillä se on hellävaraisempi kynsille ja sopii myöskin rakennekynsille. Glitterlakkoihin en tätä ole vielä testannut, enkä varmaan tule testaamaankaan, sillä glitterlakkojen kanssa käytän lähes aina peel off -aluslakkaa, mutta tavalliset lakat lähtivät tällä ihan muutamalla pyöräytyksellä.


Alkuun poistoaine tuoksuu melko tavalliselta, mutta lakkojen poiston jälkeen kynsille jää aivan ihana tuoksu, joka on tietysti plussaa. Jotkin poistoaineet myös jättävät kynsille öljyisen kerroksen, mutta tämä poistoaine ei sitä onneksi tehnyt. Psst.. Purkki on myös äärettömän kätevä ottaa matkalle mukaan. 


Hintaa poistoainepurkilla on 3,69€ ja Essencen myyntipisteet löydät tästä postauksesta.

Joko te olette kokeilleet poistoainepurkkia? 

4 kommenttia:

 1. Oon kokeillu mutta eri merkiltä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, miltä merkiltä sä oot kokeillut? :) Onko ollut toimiva?

   Poista
 2. Olen käyttänyt Sephoran verisioita. Aluksi on kivaa ja kätevää, mutta jossain vaiheessa sienet ovat ihan vanhassa lakassa, jolloin koko sormi värjäytyy ja vaatii silti putsausta vanulapulla ja kynsilakanpoistoaineella. Olenkin ensi-innostuksen jälkeen siirtynyt takaisin vanulappuihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo lopussa kyllä sieni alkaa värjääntymään, mutta itse oon sillon vaihtanut purkin uuteen tai pyyhkäissyt sormilta yhdellä vanulapulla lakat pois. Mun mielestä tällä purkilla kuitenkin lähtee lakat helpommin ja nopeammin, mutta yksi tapa sopii toiselle ja toinen toiselle! :) ♥

   Poista