Sivut

maanantai 9. marraskuuta 2015

Päivä Helsingissä & kurkistus tulevaan

Torstaina olin Dioriinan Marinan kanssa pyörähtämässä Helsingissä. 


Päivään mahtui useampikin käyntikohde, joten ajattelin vilauttaa teille pari kuvaa päivästä, sekä vinkata samalla hiukan tulevista postausten aiheista. Helsinkiin saavuimme siis siinä kahden maissa ja ensimmäisenä poikkesimme Luin Spa:ssa Kampissa. Liikkeessä oli myytävänä erilaisia kylpyhuonetuotteita pyyhkeistä kylpytakkeihin sekä säilytyskoreihin. Ihan yli kaiken ihastuin liikkeessä korvallisiin vauvapyyhkeisiin, hiuspyyhkeeseen sekä tuotteiden esillepanoon. Liikkeessä vallitsi jotenkin ihanan rauhallinen tunnelma, kun tuotteet oltiin lajiteltu värien mukaan omille paikoilleen. 


Seuraavaksi suuntasimme Kampin yläkertaan kahvittelemaan Why Not PR Noran kanssa. En ollut Noraa aikaisemmin tavannutkaan, joten oli ihana saada tutustua häneen. Nora oli myös yllätykseksi koonnut meille pienet tuotekassit, joten tälläisiä ihanuuksia tullaan ainakin näkemään tulevaisuudessa blogissa. 


Seuraava pysäkki olikin sitten kynsilakkataivas Cesars Shop, josta nappasin mukaani kiireessä vain muutaman arkin Milvin siirtokuvia. Iiih, en malta odottaa että pääsen laittamaan näitä kynsille. 


Seuraava pysäkki oli sitten Polhemin PR-toimisto, jossa kävimme pikaisesti pyörähtämässä. Tuona päivänä heillä oli muodin- ja sisustuksen lehdistöpäivä, joten esillä oli kauneustuotteiden lisäksi kaikkea muutakin ihanaa. Erityisesti ihastuin noihin emalisiin astioihin, ne on mun uusi heikkous. 


Polhelmilta sain mukaani myös testattavaksi System4 Shale Oil -shampoon sekä Oil Cure -hiusnaamion. Mä olen jo jonkin aikaa kärsinyt kuivasta kiristävästä päänahasta, sekä hilseilevästä kohdasta hiusrajalla, joten näistä voisi toivon mukaan olla apua näihin ongelmiin. Ja täytyy kyllä kehaista vielä Polhemin tarjottavia. Nuo kuppikakut olivat niin kauniita sekä myös hyviä! 


Viimeinen pysäkki olikin sitten Bernerin bloggaajapäivä, jossa esillä oli syksyn- ja talven uutuustuotteita. Hypisteltävänä oli jälleen kerran tuotteita IsaDoralta, Herbinalta, Rimmeliltä, Philosophyltä, Sensailta, Clarinsilta sekä Mavalalta ja tietysti kauden uutuustuoksut nuuhkittavana. 


Itsenäisen tutkiskelun lisäksi pisteillä oli mahdollisuus päästä kokeilemaan tuotteita ammattilaisten käsittelyn avulla. Itse istahdinkin Sensain pisteelle kaksoispuhdistukseen sekä -kosteutukseen ja Herbinan pisteellä sain itselleni aivan ihanan nutturan! Ja vaihtuipa se lopulta siksi, että sain siinä Herbinan penkissäkin kaksoiskäsittelyn, kun Clarinsin meikkaaja pörhälsi samaan aikaan hiukan ehostamaan meikäläisen nassua, haha! Tapahtumasta saimme myös uutuustuotteita mukaan kokeiltavaksi, mutta en tuosta kassista ehtinyt ottamaan kuvaa, sillä niin moni tuote päätyi heti testiin. Niistä sitten siis lisää myöhemmin. 


Kaiken kaikkiaan päivä oli kyllä mahtava, vaikka kommelluksilta ei tälläkään kertaa säästytty. Kiitos Marina vielä seurasta ja toivotaan, että ensi kerralla päästään myös yhtä matkaa kotiin asti, haha!

Ihanaa viikkoa ihanaiset! 

6 kommenttia:

 1. Kiitos itsellesi <3 Mahtava reissu ja kommelluksia taas riitti tähänkin reissuun :D Se bussi oli kyllä kaiken huippu! :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi. ♥ No joo, niitä meillä riittää! :'D Ja se bussi, aaarggh :DDD

   Poista
 2. Oi että miten ihanan kuuloinen päivä! :)

  VastaaPoista
 3. Kivasti ohjelmaa yhdelle päivälle

  VastaaPoista