Sivut

tiistai 17. marraskuuta 2015

Rimmel - Love Glitter -kokoelma

Tänään esittelyyn pääsee Rimmelin uusi kimaltava lakkakokoelma, Love Glitter. 


Kokoelmaan kuuluu viisi erilaista kirkaspohjaista glitterpäällyslakkaa, joista jokainen sisältää erikokoisia ja -värisiä sirpaleglittereitä. Lakkoja käytetään siis lähinnä jonkin värilakan päällä, mutta miksei niitä yksinäänkin voisi sipaista kynsille. Lakat ovat tulleet myyntiin lokakuussa ja ovat saatavilla vuoden loppuun asti. Pullokoko lakoissa on 8ml ja suositushinta 5,50€ / kpl.


Kuivuvuus lakoissa ei ole mitään superluokkaa, mutta glitterien määrä ja hyvä asettuvuus ilahduttaa kovasti. Näissä alla olevissa swatch -kuvissa on nimittäin jokaisessa kynnessä vain yksi kerros kyseistä glitterlakkaa ja glittereitä jouduin asettelemaan hyvin vähän. Koska lakat ovat päällyslakkoja, ei välttämättä mitään erillistä päällyslakkaa tarvita. Kynnen pinnalle jää kuitenkin pieniä röpelöitä glittereistä, joten itse lisäsin kerroksen päällyslakkaa (Sehcheä) vielä glitterien päälle tasaisen pinnan aikaansaamiseksi.

030 Queen Of Bling


Ensimmäisenä on Queen Of Bling, joka sisältää keltakultaisia sirpaleita. Upeimmalta lakka näyttää mielestäni punaisen tai mustan pohjalakan kanssa.


031 Mistletoe Mischief


Mistletoe Mischief sisältää kultaisia, hopeita ja vaaleanpunaisia sirpaleita. Mun mielestä tämä on jotenkin ihan hirmu suloinen yhdistelmä ja ehdottomasti mun suosikki näistä. Yhdistettynä valkoiseen, lakka näyttää mielestäni entistä söpömmältä. 


032 All Glittered Up


All Glittered Up sisältää hopeita, punaisia ja sinisiä glittereitä. Aivan ihana ja pirtsakka yhdistelmä! Tämä voisi sopia täydellisesti esimerkiksi itsenäisyyspäiväjuhliin.


033 Tinsel Toes


Tinsel Toes on näistä lakoista itselle ehkä epämieluisin. Se sisältää hopeita, kultaisia, punaisia, sinisiä ja vaaleanpunaisia glittereitä. Omaan makuuni tässä on liikaa värejä. Eikä ihmekkään ettei tämä omaa silmää miellytä, sillä en yleensäkkään juuri tykkää tälläisistä kunnon sekasotkuglittereistä. Parhaimmalta lakka kuitenkin näyttää mielestäni mustan kanssa ja tuo yhdistelmä sopisi kyllä hyvin uuden vuoden kynsiin.


034 A Crush On You


A Crush On You sisältää sinisiä ja vihreitä glittereitä. Yleensä en juuri syty vihreälle, mutta tämä yhdistelmä on kyllä jotenkin kiva! Näin jälkeenpäin ihan harmittaa, että en kokeillut lakkaa punaisen pohjan päälle, sillä se voisi näyttää niin ihan superhyvältä. Tosin mielestäni lakka sopii kyllä täydellisesti yhteen myös näiden kaikkien lakkojen kanssa, joiden päälle sitä kokeilin.


Mikään harvinaislaatuisen erikoinen kokoelma tämä ei mielestäni ole, sillä sirpaleglittereitä on nähty jo aiemminkin, mutta onhan glitterit aina kauniita! Ja toisaalta yleensä tulee aina tartuttua niihin tavallisempiin glitterlakkoihin, joten tuohan tämä kokoelma taas hiukan vaihtelua kynsiin. Kokoelman lakat ovat muuten täydellisiä kimaltavan pikkujoululookin viimeistelyyn. Sen kuin sipaisee jonkin värilakan kynsiin ja päälle kimaltavan päällyslakan ja helpot, mutta näyttävät pikkujoulukynnet ovat valmiit!

Kokoelman lakat on saatu maahantuojalta esiteltäviksi blogia varten.

Iskeekö Love Glitter -kokoelma teihin? 

10 kommenttia:

 1. Minuun nää ei iske, ku näyttävät vaan roskilta kynsillä. :D Värimaailma noissa on kyllä mieluinen muuten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah, ai apua! :D Mutta aina kaikki kokoelmat eivät voikkaan iskeä! :) Ja joo, ihana värimaailma näissä glittereissä kyllä on. ♥

   Poista
 2. Näyttääpä kivoilta! Mun tulee yleensä ostettua sitä "perinteistä" glitteriä, joten tällainen olisi mun lakkakokoelmalle kivaa vaihtelua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, eikö! ♥ Itsekkin yleensä ostan aina niitä tavallisiä glittereitä, joten nämä tuovat niihin kyllä vaihtelua! :)

   Poista
 3. Kuten sanoit, glitterit ovat aina kauniita. Itse ihastuin eniten tuohon kultaiseen. Se on kaunis kaikkien kanssa. :)

  VastaaPoista