Sivut

tiistai 1. joulukuuta 2015

Joulukalenterit netissä

Hiphei, se on joulukuu! Ja sehän tarkoittaa myös sitä, että ensimmäiset luukut joulukalentereista aukeavat. Fyysisten kalentereiden lisäksi monilla yrityksillä on myös sähköisiä kalentereita netissä ja niistä ajattelin vinkata teille tänään! PS. Muistakaahan tänäkin vuonna laittaa tämä postaus ylös vaikka kirjanmerkkeihin, jolloin voitte joka päivä käydä kurkkaamassa tämän kalenterilistan läpi, jolloin ette missaa yhtäkään luukkua! 

Dermosilin kalenterin sisältöä ei ole paljastettu etukäteen, mutta ainakin viime vuonna se oli aivan huippu! Viime vuonna kalenteri sisälsi paljon tuote-arvontoja ja huippuja tarjouksia sekä tuotteita, joita sai tilaukseen kaupan päälle. Eivätkä tuotteet olleet siis mitään näytteitä, vaan ihan normaalikokoisia tuotteita! 

Kuva lainattu
Lushin kalenterissa henkilökunta esittelee omat joulusuosikkinsa joka päivä. Kalenteri sisältää myös mahdollisuuden voittaa ihania Lushin tuotteita. Arvontaan voi siis osallistua joka päivä ja osallistuneiden kesken arvotaan 5 lahjapakettia 27.12. Osallistumalla joka päivä, moninkertaistat voittomahdollisuutesi! 

Kuva lainattu
IsaDoran kalenteri tarjoaa joka päivä uuden arvonnan, jossa voi voittaa IsaDoran ihania tuotteita itselleen. 

Kuva lainattu
Kosmetik4lessin kalenterissa on joka päivä vaihtuvia tarjouksia ja jos oikein ymmärsin, niin tilauksiin voi myös saada ilmaisia tuotteita kaupanpäälle. Huom. Kalenteri vaatii pientä saksan kielen taitoa! 

Kuva lainattu
Livbox arpoo Facebook -sivuillaan joka päivä yhden tuotteen, jonka voi voittaa itselleen vastaamalla päivän kysymykseen. Kysymykset liittyvät aiempien boxien sisältöihin, LivBoxin historiaan sekä heidän yhteistyöbloggaajinsa. Huom. Arvontaan osallistuaksesi sinulla täytyy olla Facebook-käyttäjätili. 

Kuva lainattu
Myös esim. Pretty.fi:llä, OriflamellaMiMaxilla, Yves RocherillaKicksillä sekä Sokoksella ovat päivittäin vaihtuvat tarjoukset, jolloin ihania kosmetiikkatuotteita voi saada itselleen hyvin edullisesti! 

Ihanaa joulun odotusta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti