Sivut

keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Batiste - Heavenly Volume -kuivashampoo

Heippa ihanat! Vielä ennen seuraavia kynsiä, halusin esitellä teille yhden uuden (huipun!) Batisten kuivashampoon. Psst.. Jos Batisten tuotteet eivät ole sinulle ollenkaan tuttu juttu, suosittelen kurkkaamaan myös tämän aikaisemman postaukseni Batisten kuivashampoista


Tämä uusi kuivashampoo kantaa nimeä Heavenly Volume. Se on siis tuuheuttava kuivashampoo, jolla voi  kuivashampoolle tuttuun tapaan raikastaa hiukset normaalien hiustenpesujen välissä, mutta sitä voi myöskin käyttää tuomaan tuuheutta hiuksiin kampauksia varten. Batistelle tuttuun tapaan tässäkin kuivashampoossa on myös sopivan mieto ja ihana (makea) tuoksu, joka myös lisää raikkauden tunnetta hiuksissa.


Heavenly Volume pyörii pinkin kestosuosikin XXL Volumen ja Batisten normaalien kuivashampoiden välimaastossa. Se siis antaa tuuheutta, mutta ei ole yhtä tujua tavaraa kuin XXL Volume. Itse en juurikaan käytä XXL:ää arkena juurikin sen stydiyden takia (XXL tuntuu hiuksissa samalta kuin hiuspuuteri), ellen sitten tee jotain erikoisempaa kampausta, joka vaatii enemmän rakennetta. Heavenly Volume sopii siis ainakin itselläni paljon paremmin arkiseen käyttöön. Itselläni on melko suora päätä myöten kulkeva tukka ja ainakin minulla tämä kuivashampoo on antanut juuri sopivan määrän tuuheutta hiuksiini. 


Batisten kuivashampoita on saatavilla ainakin Sokoksilla, Stockmanneilla, Prismoissa sekä Citymarketeissa kautta maan. Suositushinta tälle kuivashampoolle on 7,70€ / 200ml.

Kuivashampoo on saatu blogin kautta testattavaksi.

Oletteko te jo kokeilleet Batisten kuivashampoita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti