Sivut

torstai 14. tammikuuta 2016

Neutrogenan käsivoide | pika-apu kuivien käsien hoitoon

Heippa ihanat!  Tänään ajattelin esitellä teille aivan huippuhyvän käsivoiteen.


Kyseessä on siis Neutrogenan Norwegian Formula -käsivoide, joka on omiaan talven kuivattamille käsille. Se nimittäin kosteuttaa tehokkaasti, suojaa ihoa ja siinä on korkea glyseriinipitoisuus (n. 40%), joka auttaa säilyttämään kosteuden ihossa. Voide tepsii jopa erittäin kuiviin ja rohtuneisiin käsiin, mutta ei jätä myöskään pehmeämpikätisiä käyttäjiä kylmäksi.


Voide imeytyy todella nopeasti, eikä jätä käsiin tahmaista tunnetta. Käsiin jää ainoastaan sellainen jännä "suojakerros", joka ei kuitenkaan haittaa normaalia elämistä ollenkaan. Eli itse ainakin pystyin jatkamaan normaalisti askareita melkein heti käsivoiteen levittämisen jälkeen. Voide myöskin tehokosteuttaa välittömästi ja käsistä tulee käytön jälkeen ihanan pehmeät. Käsien pesun jälkeenkin kädet tuntuivat aivan ihanan pehmeiltä ja edelleen kosteutetuilta! Itseltäni talven aiheuttama kuivuus ja kiristys katosi heti ensimmäisen käytön jälkeen, joten en voi muuta kuin lämmöllä suositella tätä kaikille! 

Tiivistetyn koostumuksen ansiosta voide on todella tönkköä ja voidetta saa hiukan voimallakin puristaa tuubista, mutta molempiin käsiin riittää voidetta sellainen herneen kokoinen määrä. Tuote onkin todella riittoisa, sillä jo pelkkä 50 ml tuubi riittää yli 200 käyttökertaan!


Voide on dermatologisesti testattu ja siitä on saatavilla sekä hajustettu, että hajustamaton versio. Suositushinta on 4,95€ / 50ml ja käsivoiteet ovat saatavilla apteekeissa, tavarataloissa sekä hyvin varustelluissa päivittäistavarakaupoissa. Käsivoiteet saatu esiteltäväksi blogia varten.

Joko te olette kokeilleet tätä käsivoidetta? 

8 kommenttia:

 1. Tätä tuli joskus livboxissa ja tykkään

  VastaaPoista
 2. Näitä mää oon miettiny ostavani, kuhan saa ensin jemmat käytettyä... :)

  VastaaPoista
 3. Hei! Minulla olisi kysymys itse tekemistä geelikynsistä. Jos haluan glitterilakan geelikynsiin (tipeillä) voinko siis käyttää ihan tavallista kynsilakkaa, eikä jotain UV-lakkaa? Ja miten se silloin tehdään oikein? Mietin vaan kun usein glitterilakat ovat todella vaikeita ottaa pois, niin vahingoittaako ne sitten jotenkin sitä geeliä?

  Mahtava blogi muuten! Ihanaa luettavaa aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Tavallista kynsilakkaa voi käyttää kynsissä, kunhan sen antaa kuivua täysin kuivaksi (jos siis tarkoitit, että lisäät lakan geelin väliin). Täysin kuivaksi kuivuminen saattaa kuitenkin viedä toooooodella kauan aikaa. Ennemmin siis suosittelen ostamaan vaikka erillisiä glitterhileitä ja -sekoituksia, jos ei UV-lakkoihin halua satsata. :) Jos kuitenkin päädyt käyttämään glitterlakkaa, voit koristella sillä ihan normaalisti kyntesi (suosittelen sinua kurkkaamaan tämän postauksen http://tinynaildesign.blogspot.fi/2012/06/geelikynsien-koristelu.html). Ja vaikka glitterlakkojen poisto onkin yhtä tuskaa, ne eivät vahingoita geeliä millään tavalla. :) Ja voi kiitos, kiva että olet löytänyt täältä lukemista itsellesi! ♥

   Poista
 4. Monta kertaa pyöritellyt käsissä, mut ei oo koskaan vielä mukaan lähtenyt.Oon miettiny just tota et imeytyyköhän tuo koskaan ku on niin rasvaista. Hyvä tietää et imeytyy ja luulempa et seuraavalla kauppareissulla lähtee matkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, noni! ♥ Mäkin olin alkuun ihan varma että ton voiteen imeytyminen kestää varmaan nälkävuoden, mutta väärässä olin! :)

   Poista