Sivut

torstai 7. tammikuuta 2016

Uudet kuoret + kynnet

Jei, mä tein sen! Noin 1,5kk lakkaustauon jälkeen mä menin ja lakkasin kynnet. 


Viime postauksessa kerroinkin tehneeni mustana perjantaina tilauksen Kauneudenkauppaan. Mukaan tilaukseen mulle tarttui Opin iki-ihana puhelinkuori, jonka mukana tulee myös kuoreen sopiva lakka, I´m Not Really a Waitress. Päätinkin uhmata kaikkia ei kirjoitettuja -sääntöjä ja lakata heti joulun jälkeen tuolla ihanalla punaisella lakalla. Halusin mätsätä kynnet uuteen kuoreen, joten otin lakkaukseen mukaan myöskin valkoisen lakan.


Peukaloon, etusormeen ja pikkurilliin lakkasin 2 kerrosta I´m Not Really a Waitress:ia. Lakka levittyi oikein nätisti ja kuivui Opille tuttuun tapaan nopeasti. Sävy lakassa on tosi kaunis ja lakan kyllä kruunaa täydellisesti sen sisältämä shimmer. Keskisormeen ja nimettömään lakkasin pohjalle 2 kerrosta Essencen Wild White Ways:ia, joka on valkoinen creme. Itselleni (ja tiedän että monelle muullekkin) tästä on tullut uusi luottovalkoinen. 


Valkoisen päälle sitten halusin samanlaiset roiskeet kuin kuoressakin on. Roiskeet toteutin siis pillin avulla. Tälläisiä roiskimistekniikalla toteutettuja kynsiä kutsutaan splatter -kynsiksi. Kynnet on äärettömän helppo toteuttaa ja lopputulos on aina persoonallinen. Yksinkertaisesti siis tavallinen pilli upotetaan lakkapulloon ja sen jälkeen pillin sisään jäänyt lakka puhalletaan kynnelle. Tarkkana saa olla ainoastaan siinä, ettei lakkaa tule pilliin liikaa sekä siinä, että lakkaa ei puhalla liian hennosti pillistä (vrt. keskisormeen puhallettu isompi määrä lakkaa hennommin ja nimettömään pienempi määrä kovemmin). Lopuksi kynsille kannattaa laittaa kerros päällyslakkaa.


Puhelinkuoren lisäksi ostin myös pari uutta kynsilakkaa. Nyt kun näitä kuvia katselin, niin huomasin, että näemmä unohdinkin yhden lakan näistä kuvista! Mutta siis näiden alla olevien lakkojen lisäksi otin myös Opin Hotter Than You Pink:in mukaan tilaukseen.

Sävyt vasemmalta: Bronzed To Perfection, Number One Nemesis, My Voice Is A Little Norse, Embrace The Grey, Cement The Deal.

PS. Sen lisäksi, että mä pitkästä aikaa lakkasin kynnet, niin pääsin myös töiden parissa tekemään itselleni pari päivää sitten geelilakkauksen. Niistä siis lisää seuraavassa postauksessa!

Mitäs tykkäätte kynsistä? 

20 kommenttia:

 1. Hienot on kynnet, sopivat hyvin kuoriin :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kivat kynnet, sopii hyvin tuon kuoren kanssa! :) Ah, tuo kuori on kyllä niin siisti! Himoitsin sitä myös itelle joskus aikoinaan, mutta en sitä sitten ostanut, ja nyt mulla ei oo enään edes iPhonea. Toivottavasti tulis Samsungille myös tälläiset kuoret! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! ♥ Mä himoitsin kanssa tuota kuorta toooosi pitkään ennen kuin sen päädyin ostamaan ja se on kyllä aivan ihana! Voi, toivotaan tosiaan että Samsungillekkin tulisi tuollaiset! :)

   Poista
 3. Kauniit kynnet! Toi kuori on tosi pähee! *_*

  VastaaPoista
 4. On kyllä todella kivat! Mua niin harmittaa ettei noita kuoria saa Iphone 6. :(

  VastaaPoista
 5. Kivasti mätsäävät yhteen!
  Mulla on noista kuorista ne ruskeat, kun muut kivat oli sillon pari vuotta sitte loppuneet :D Mut ei kaduta yhtään; tykkään nykyisin siitä melkeen eniten, se on ku suklaata. Harmi vaan nykyään tulee käytettyä tosi vähän muita kuin läppäkuoria, mut OPI-kuoret on puhelimen "juhlakuoret" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni! ♥ Heh, mä muistan kanssa joskus kun noita kuoria katselin, eikä niitä ollut tänä punaisena, niin en huolinut itselleni muita. :D Nyt tosin kun katselin noita muitakin kuoria, niin voisin toisaalta ottaa niistä useammankin! Voi että, ne ruskeat on kyllä ihanat! ♥ En tosin löytänyt niitä kyllä tuolta Kauneudenkaupasta. :( Mulla oli muuten kanssa jossain vaiheessa kovassa käytössä nuo läppäkuoret ja silloin on kyllä ärsyttävää, kun ei viitsi vaihtaa muita kuoria!

   Poista
 6. Onpa simppelin kuulonen toteutus. Ja hei toi Opin hopea kimalle lakka on aika täydellinen, iteltäkin se löytyy. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, nämä onkin tosi simppeli toteuttaa, kokeile ihmeessä! :) Voi se on kyllä kaunis, en malta odottaa että saan sen kynsille! ♥

   Poista
 7. Ihanasti mätsäävät kynnet ja kuori :) aivan ihana tuo punainen!

  VastaaPoista
 8. Hihhii, ihan mahtava lakkaus ja idea! :) Mäkin katselin noita kuoria, harmi, ettei olleet mun luuriin sopivat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiitos ihana! ♥ Voi ei, harmi ettei noita tehdä kaikille puhelimille. :(

   Poista