Sivut

torstai 28. tammikuuta 2016

Väri väri väritän

Heippa ihanaiset! Tänään ajattelin höpötellä teille yhdestä uudesta harrastuksestani..


Nimittäin värittämisestä! Hurahdin siihen ihan totaalisesti saatuani viime Hesan reissulla Why Not PR Noralta kotimatkapuuhaksi värikynät sekä pienen vihon, jossa oli muutama väritystehtävä. Sen jälkeen kotiini onkin kertynyt jo useampi värityskirja sekä liuta erilaisia kyniä. Halusin vinkata tästä harrastuksesta myös teille, sillä olen nimittäin huomannut, että värittäminen on ollut oiva keino purkaa lakkaamisintoa silloin, kun ei ole voinut tai jaksanut lakata kynsiä. Miten mukavaa onkaan käpertyä sohvalle värityskirjan kanssa ja antaa luovuuden kukkia! No okei, itse en kyllä ole mikään maailman luovin värittäjä, mutta ihan pirun rentouttavaa se on silti! Ja pitkän värittelysession jälkeen olo on yhtä hurmioitunut, kuin onnistuneen lakkauksen jälkeen. 


Aikuisten värityskirjat ovat nousseet hiljattain suureen suosioon ja nyt niitä löytääkin jo lähes jokaisen kaupan hyllyltä. Kirjoja löytyy laidasta laitaan; on pehmeäkantisia ja kovakantisia, on kukkia ja kiemuroita. Ja kaikkea siltä väliltä. Myös hinnat vaihtelevat laidasta laitaan alkaen muutamasta eurosta lähes 20 euroon.


Nämä kuvissa näkyvät värityskirjat bongasin itselleni Citymarketista, eikä niiden hinta ollut kuin 3,99e / kpl. Melko edullisesti nämä siis sai, kun useimpien kirjojen hinta nousee helposti yli kymmeneen euroon per kirja. Värikyniäkin löytyi samasta puljusta melko edullisesti, niiden hinnat vaihtelivat viidestä kymmeneen euroa per paketti. Parin euron terottimen kun lisää vielä pakettiin mukaan, niin eipä tule kalliiksi tämän harrastuksen aloittaminen!

Oletteko tekin innostuneet värittämisestä? 

3 kommenttia:

  1. Noi ovat kyllä kivoja mutta itsellä ei riittäis aika nyt ku vauva viel niin pieni

    VastaaPoista
  2. Ihania värittelyjä olet tehnyt :) Mä en ole vielä tästä innostunut, mutta pitää katsoa jos edessä on joku pidempi matka tms niin sitten voisi kyllä ostaa tällaisia testattavaksi :)

    VastaaPoista
  3. Toi on kivaa, mulle on ihan vahingossa kertynyt vähän liiankin monta värityskirjaa.. :D

    VastaaPoista