Sivut

perjantai 1. tammikuuta 2016

Vuoden kivoimmat kynnet

Heippa taas ihanaiset pitkästä aikaa ja oikein ihanaa alkanutta vuotta! 


Vuosi on vaihtunut ja uudet tuulet puhaltavat. Kuitenkin välillä on kiva myös muistella menneitä, joten tämä vuosi aloitetaankin kurkkaamalla, mitkä olivat minun mielestäni viime vuoden kivoimmat kynnet. Kokosin tähän postaukseen nyt joitakin viime vuoden lemppareitani ja ajattelin samalla hiukan höpötellä kuulumisiani.


Joulukuussa postauksien määrä jäi todella vähäiseksi. Syy siihen on se, että olen perheen kanssa sairastellut kiitettävästi melkein koko marras- ja joulukuun ajan. Mukaan on mahtunut omalta osaltani järkyttävän sitkeä flunssa, poskiontelotulehdus sekä molemminpuoleinen korvatulehdus. Puolet joulukuusta menikin sitten näppärästi puolikuurona, jei! Tältä osin kuitenkin näyttäisi nyt, että sairastelut on ohi *koputtaa puuta*. Sairastelujen lisäksi tietysti joulukiireet painoivat päälle, joten bloggaaminen sai jäädä lähes kokonaan.


Joulu meillä sujui rennosti perheen ja sukulaisten kesken. Jouluaattoaamu vietettiin kotosalla ja aamupäivällä suunnattiin sitten anoppilaan, jossa syötiin (ja paljon) ja availtiin muutama paketti. Iltapäivällä me siirryttiin sitten siskoni luokse, jonne tuli myös joulupukki vierailemaan! Loput joulunpyhät sitten luonnollisesti menivät rentoutuessa, sukuloidessa, joululahjoja testaillessa ja jouluruokia (sekä pirusti suklaata!) syödessä. 


Olin ollut ilmeisen kiltti, sillä sain aivan ihania joululahjoja! Mukaan mahtui mm. Iittalan tuikkuja, saunatakki sekä koruja. Niistä en kuitenkaan ajatellut höpötellä sen enempää blogin puolelle. Kosmetiikkalahjoja en saanut muilta, mutta perinteisesti ostin myös itse itselleni pari lahjaa. Mä kun ostelen melko niukasti kosmetiikkaa vuoden aikana, joten olen päättänyt, että jouluksi saan tehdä aina muutaman hiukan isomman kosmetiikkatilauksen. Mustana perjantaina teinkin tilauksen Kauneudenkauppaan ja tilasin itselleni muutaman Opin lakan, sekä pari muutakin juttua. Dermosililta ostin perus shampoota, suihkugeeliä yms. varastoon ja Lushilta tilasin vielä kasan pitkään himoitsemiani juttuja. Näistä ajattelinkin kirjoitella sitten myöhemmin teille lisää.


Uutenavuotena olimme ihan perheen kesken kotosalla. Aika sujui mukavasti herkkujen, elokuvien ja rakettien parissa. Itse emme kyllä raketteja ostaneet (jos tähtisädetikkuja ei lasketa), mutta onneksi niitä näkyi ihan riittämiin ulkoillessa. Sisään palatessa menimme vielä hetkeksi meidän talon 8.kerroksen tuuletusparvekkeelle, josta näkyikin aivan upeasti suunnilleen koko kaupungin raketit. Kyllä niitä kelpasi sieltä katsella. 


Olen viimeksi lakannut kynnet joskus marraskuun puolessa välissä ja täytyy kyllä sanoa, että tälläinen hetkellinen tauko kynsistä sekä blogista on tehnyt hyvää. Näin tauon jälkeen nimittäin tuntuu siltä, että taas ihan repeää kaikista ideoista ja innostuksesta! Kohta mä suuntaankin itseni saunaan hemmottelemaan itseäni uusilla Lushin jutuilla ja sen jälkeen taidan oikein repäistä ja lakata kynnet pitkästä aikaa.

Ihanaa alkavaa vuotta ihanaiset! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti