Sivut

torstai 30. maaliskuuta 2017

Mitä on Nailway?

Heippa ihanaiset ja oikein aurinkoista torstaita! 


Kuten edellisessä postauksessa teille jo kerroinkin, niin meikäläinen pakkaa siveltimensä ja glitterinsä ja suuntaa kohti Nailway -sivustoa, joka avaa ovensa 1.4 (eli siis aivan pian, iik! ). Tänään ajattelinkin kertoa teille hiukan paremmin siitä, mitä Nailway oikein pitää sisällään.


Nailway on siis oma kynsistudiosi, joka kulkee aina mukanasi. Nailway tarjoaa sinulle kattavan ja edullisen aloituspaketin geelikynsien tekoon, säännöllisin väliajoin vaihtuvat koristelupaketit, kuvalliset ohjeet kynsien tekoon, asiakaspalvelun tuen sekä paljon muuta!


Ostamalla kattavan ja edullisen aloituspaketin liityt mukaan Nailwayn klubiin. Aloituspaketti sisältää kaiken tarvittavan kynsien tekoa varten sekä lisäksi saat heti käyttöösi selkeät kuvalliset ohjeet. Aloituspaketin kaikki tuotteet ovat helppokäyttöisiä sekä turvallisia. Ne ovat tarkoin valittuja sekä testattuja ja lisäksi kaikki tuotteet tulevat Euroopan sisältä. Pakettiin sisältyy Nailwayn oma Oneway -yksivaihegeeli, joka on Nailwayn itse kehittelemä. Se soveltuu erinomaisesti aloittelijoille, mutta palvelee myös hiukan kokeneempia käyttäjiä. Tavanomaisista aloituspaketeista poiketen Nailwayn aloituspaketti sisältää myös koristeluun tarkoitettuja tuotteita, joiden avulla voit loihtia ainakin neljät erilaiset kynnet itsellesi.


Aloituspaketin lisäksi Nailwayn klubijäsenenä voit tilata itsellesi säännöllisin väliajoin vaihtuvan koristelupaketin, jonka avulla loihdit itsellesi vähintään neljät erilaiset kynnet. Pakettien värit ja teemat muuttuvat vuodenaikojen mukaan, joten kyntesi pysyvät aina ajan tasalla. Jokaisessa paketissa on koristeluvaihtoehtoja niin vasta-alkajille, kuin hiukan kokeneemmillekkin kynsitaiteilijoille, joten jokaiselle löytyy varmasti jotakin. Paketin mukana saa myös käyttöönsä kuvalliset ohjeet kynsien tekoa varten ja ne ovat jatkuvasti saatavilla paketin ostamisen jälkeen, joten voit halutessasi palata myös vanhoihin ohjeisiin myöhemmin.


Kiinnostuitko? Suuntaa sinäkin siis kyntesi osoitteeseen www.nailway.fi ja liity postituslistallemme. Voit käydä tykkäämässä Nailwaysta myös Instagrammissa sekä Facebookissa, niin pysyt aina ajan tasalla.

Nailway nailed it! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti