Sivut

keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Nailway avaa ovensa 1.4

Heippa ihanaiset pitkästä aikaa ja oikein ihanaa naistenpäivää! 

Tänään mulla on teille ihan superjännittäviä uutisia. Nimittäin jos meikäläisen juttuja on ollut ikävä, niin kauaa ei tarvitse enää odotella! Osa teistä varmaan muistanee, kuinka olen hiukan vinkkaillut kynsiin liittyvästä työpaikastani ja nyt ilokseni voin paljastaa, että meikäläinen tulee viuhumaan kynsiensä kanssa 1.4 alkaen www.nailway.fi -sivustolla geelikynsien parissa.

Ihan kaikkea en teille voi vielä tässä vaiheessa paljastaa, mutta sen verran voin kertoa, että meikäläisen työnkuvaan kuuluu esimerkiksi sivustolla bloggaaminen, somen päivitys sekä sisällön tuottaminen, johon kuuluu mm. kynsien sekä ohjeiden teko.. ;)


Mikäli siis haluat jatkossakin seurailla meikäläisen kynsijuttuja, niin käy ihmeessä liittymässä meidän postituslistalle osoitteessa www.nailway.fi tai käy tykkäämässä meidän sivusta joko Instagrammissa tai Facebookissa @nailwaysuomi. ♥

Nailwaylla nähdään! 

1 kommentti:

  1. Kivoja uutisia ja olenkin miettinyt että mitähän niille mainitsemillesi työkuvioille kuuluu. Hyvää selkeästi :) Nailwayn istaa jo seuraankin, joten jään odottelemaan lisää infoa :)

    VastaaPoista