Sivut

Bloggaaja

Heippa ja kiva kun löysit tiesi blogiini! Minä olen Anniina, tämän blogin kirjoittaja. Tällä sivulla kerron hiukan paremmin itsestäni, sekä siitä kuinka kynsiharrastukseni ja tämä blogi sai alkunsa.


Olen 22-vuotias hiukan ehkä tärähtänyt kynsihöperökotimamma Valkeakoskelta, Pirkanmaalta. Asustelen ihanassa keskustakolmiossa mieheni ja 3-vuotiaan tyttäreni kanssa. Perheeni ja kynsijuttujen lisäksi rakastan laulamista, leipomista ja sisustamista. Rakastan myös kahvia, pitkään nukkumista, pinkkiä, vaaleanpunaista, glitteriä ja kaikkea kaunista. Olen luonteeltani ystävällinen, iloinen ja hauska, mutta joskus osaan olla myös äkkipikainen, pikkutarkka ja nopeasti leimahtava aamukärtty.


Aloitin kynsiharrastukseni muistaakseni anoppini innoittamana vuonna 2010. Muistan ihastelleeni hänen kynsilakkojaan, jonka jälkeen sain häneltä muutaman lakan kotiini. Hetken aikaa lakkailtuani innostuin kovasti rakennekynsistä ja pian tilasinkin jo tarvikkeet kynsien tekoa varten. Tein jonkin aikaa akryylikynsiä, jonka jälkeen siirryin pikkuhiljaa geelikynsiin. Innostus geelikynsiin lopahti kuitenkin jossakin vaiheessa ollessani raskaana ja pian tyttäreni syntymän jälkeen tutustuinkin kynsilakkojen ihmeelliseen maailmaan, joka vei minut täysin mukanaan ja sillä tiellä ollaan edelleen. Kynsiblogin kirjoittamisen aloitin ensin vuonna 2011, mutta lopetin sen melko pian, kun en tehnyt kynsiäkään raskauden takia. Oikeastaan alkuun blogi olikin minulle vain paikka, johon talletin kynsikuviani. Myöhemmin kun kynsiharrastukseni puhkesi uudelleen kukkaan, aloitinkin ”todellisen” bloggaamisen vuonna 2012 ja sillä tiellä ollaankin edelleen. Myöhemmin myös geelikynsiharrastukseni nosti uudelleen päätään ja päätinkin alkaa tekemään rakennekynsiä uudestaan.


Olen koulutukseltani asiakaspalvelun ja markkinoinnin merkonomi, mutta valmistumiseni jälkeen tajusin, etten koe alaa oikein omakseni. Pian valmistumiseni jälkeen kävinkin geelikynsikurssin ja suoritin kynsimuotoilijan diplomin syksyllä 2012. Siitä lähtien tein melko reippaasti geelikynsiä kotonani harjoitusten muodossa, mutta ajanpuutteen vuoksi laitoin geelikynsihommat jäihin muistaakseni syksyllä 2013. Nyt kuitenkin olen palannut taas geelikynsien pariin, sillä alkuvuodesta 2015 kirjoitin työsopimuksen ja tätä nykyä työskentelen yhdessä aloittelevassa yrityksessä mallistojen suunnittelijana / asiantuntijana.


Blogissani keskitytään siis aika vahvasti kynsiin, niin perus lakkailun kuin (tulevaisuudessa) töittenikin kautta. Lisäksi blogissani vieraillaan silloin tällöin muun kosmetiikan, hiustenlaiton, asusteiden ja kaiken muun kivan parissa. Tervetuloa siis sekoittumaan kanssani kynsilakan pyörteisiin ja tutustumaan kynsien ihmeelliseen maailmaan.

Lakkahuuruisia hetkiä kaikille, toivottaa Anniina. ♥